друкувати


Corriere dello Sport: Каладзе завершить кар'єру як гравець "Динамо"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-27 05:43:25
Як мінімум два гравці оборони залишать "Мілан" найближчого літа. Команда бере курс на омолоджування складу. Очікується, що Джузеппе Фаваллі завершить професійну кар'єру після закінчення цього сезону. Клуб запропонує йому місце в технічному персоналі.

Також Кахабер Каладзе повинен піти з "Мілана" - очікується що він відправиться до Києва - завершувати професійну кар'єру як гравця "Динамо" - повідомляє "Corriere dello Sport".

Основним кандидатом на роль новобранця вважається Асторі. Іншими альтернативами можуть бути Монгонгу і Відіч.

На початку 1998 року Каладзе перебрався до Києва в команду Лобановського. За трансфер гравця віддали всього 280 тисяч доларів. За 2 з половиною роки в "Динамо" Каладзе зіграв в 63 матчах, перш ніж перебрався до італійського "Мілана", який заплатив за захисника 16 млн євро.

У "Мілані" він часто грав на різних позиціях. У складі "россонері" Каха виграв дві Ліги чемпіонів, став чемпіоном Італії, а також володарем кубка, суперкубка країни, суперкубка Європи і чемпіоном Світу серед клубних команд.

Раніше у ЗМІ вже обговорювали можливе повернення Каладзе в "Динамо".

Нагадаємо, 29 серпня 2009 року Андрій Шевченко підписав контракт з київським "Динамо" за схемою 2+1, отримавши сьомий номер, повідомляє Газета.ua.

Обговорити на форумі