друкувати


Букмекери вважають головним фаворитом Ліги Європи "Ліверпуль"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-27 05:03:22
За три тижні до відновлення матчів Ліги Європи трохи змінилися коефіцієнти букмекерів на претендентів на перемогу в турнірі. Головним фаворитом є англійський "Ліверпуль".

Справи у команди Рафи Бенітеса в чемпіонаті йдуть відверто невдало, тому перемога в першій Лізі Європи буде хоч якимсь виправданням перед уболівальниками. А з кубковим характером у мерсисайдців завжди було все гаразд. Коефіцієнт на "Ліверпуль" - 7. Трохи нижче на "Валенсію" - 10, по 12 - "Шахтар", "Бенфіка", "Ювентус" і "Рома". Німецькі "Вердер" і "Гамбург" - 15.

Нагадаємо, що результат ставки, зробленої зараз, зможете дізнатися після фінального матчу, який відбудеться в Гамбурзі 12 травня. І попередимо, в минулому сезоні всі фаворити останнього розіграшу Кубка УЄФА вилетіли з турніру раніше чвертьфіналу, повідомляє Газета.ua.

Ліга Європи УЄФА (англ. UEFA Europa League) - щорічний європейський футбольний кубковий турнір, який проводиться під егідою УЄФА з сезону 2009/10; другий за значущістю після Ліги чемпіонів. Первинна назва - Кубок ярмарків (англ. Inter-Cities Fairs Cup), потім - Кубок УЄФА (англ. UEFA Cup). Фінал першого розіграшу турніру пройде 12 травня 2010 року в Гамбурзі на стадіоні "ХСХ Нордбанк Арена".

Обговорити на форумі