друкувати


Клуб цікавих зустрічей на тему "Україна – соборна держава"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-23 12:05:25
Днями в ЗОШ №1 відбувся клуб цікавих зустрічей на тему "Україна – соборна держава". Клуб цікавих зустрічей відбувся у формі лекції, яку провів заслужений працівник культури України, доцент Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника Петро Арсенич.

Учнівському колективу школи він розповів проте, що День соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. А поразка Української Народної Республіки нагадують сьогоднішньому українському суспільству про його роль у формуванні якісної і вольової політичної еліти, здатної гідно відповідати на геополітичні виклики, які стоять перед сучасною Україною, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Відзначення Дня Cоборності, вшанування творців Акту Злуки - це не тільки суспільна потреба, а й моральний імператив берегти світлу пам'ять незліченних жертв, протягом віків принесених українським народом на олтар незалежності, соборності, державності. Організатором заходу виступив Муніципальний центр дозвілля.

Обговорити на форумі