друкувати


Молодіжна адміністрація Івано-Франківщини планує реалізувати 25 проектів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-22 02:21:36
Молодіжна адміністрація області планує реалізувати 25 проектів протягом січня-травня цього року. Серед них уже традиційні: "Школа лідерів", яку уже закінчило 420 молодих людей, та стажування в облдержадміністрації, в якому минулого року взяло участь 62 учасники із 270 бажаючих.

Реалізовуватимуться також нові, соціально важливі для молоді, міста, області задуми: "Банк ідей", "Політслем", "Молодіжний журнал", "Молодь ТВ", "Лікарня для ведмежат", "Гіркі наслідки солодкого плоду", "Спортзал для гуртожитку" та ін. Про це йшлося на засіданні Молодіжної адміністрації, за участю представників громадських організацій та органів студентського врядування, що відбулося 20 січня 2010 року в м. Івано-Франківську, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Голова Молодіжної адміністрації Володимир Олійник зазначив "20 січня ми підсумували та оцінили діяльність за 2009 рік. Варто зазначити, що команда МА спрацювала злагоджено, а проекти були важливими і креативними. За минулий рік налагодилася співпраця з міжнародним фондом USAIDта громадськими організаціями Швеції, Польщі, Литви, Донецької області". Реалізовано повністю 22 проекти та проведено близько 60 заходів. Вдалося також наблизити молодь до влади, адже в рамках стажування в облдержадміністрації учасники обговорювали проблематику розвитку області з головою ОДА та облради, заступниками голови ОДА, начальниками управлінь. Схожі зустрічі, але уже з метою перейняття лідерського досвіду, відбулися в рамках "Школи лідерів", де учасники спілкувалися із Миколою Палійчуком, Ігорем Олійником, Зіновієм Шкутяком та іншими впливовими людьми Прикарпаття.

Враховуючи, що серед молоді найнижчий показник на виборах, окремою ділянкою роботи Молодіжної адміністрації буде проект "Молодь голосує". В залежності від бачення керівництва ОДА буде відбуватися розвиток районних молодіжних адміністрацій.

Обговорити на форумі