друкувати


Українські уфологи вирішили систематизувати інформацію про візити НЛО

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-21 05:50:17
Українські уфологи вирішили систематизувати інформацію про візити НЛО на українські землі. Закарпатський клуб "Уфодос" створив інтернет-ресурс із архівом "інопланетних контактів".

Всього інопланетних візитів на карті України – 814. Минулого року НЛО побували в Україні 94 рази. Причому їхніми найулюбленішими місцями виявилися Київ і Донецьк, повідомляє Волинські Новини.

У столицю інопланетяни навідувалися 24 рази, а до шахтарів 11. Частенько позаземні цивілізації заглядали в Одеську область, Крим і на Дніпропетровщину – відповідно 8, 6 і 5 відвідин, - кажуть уфологи.

"Якщо простежити історію появи інопланетян, можна побачити, що вони люблять місця з сильними енергетичними викидами і потоками. Притім, як природними - з розломів земної кори, так і промисловими - вони властиві крупним містам", - пояснює директор Харківського планетарію Галина Железняк.

Найперший візит НЛО в Україні датований XV століттям. Його бачили над Києвом. "У день божественної літургії багато прихожан бачили над церквою Різдва високо в небі, як хмара раптом витягнулася. Тоді бачили подібність образу, що в небо піднімається", - повідомляє Ніконовський літопис про появу аномалії в Києві.

Останній візит НЛО зафіксований 5 грудня 2009 року. "Увечері спостерігали з дружиною яскраво-помаранчевий овал, разів у п'ять більший від зірки. Рухався він повільно, зигзагоподібно", - розповідає житель Києва Богдан Погосов.

Є на сайті уфологів і фальшиві "тарілки". Наприклад, два роки тому харків'яни серед білого дня спостерігали в хмарах інопланетний об'єкт. Але після збільшення фотографії виявилось, що це в'язка повітряних кульок із плакатом "Випуск-2008", який запустили в небо випускники школи.

Українські уфологи оприлюднили в Інтернеті загальнонаціональний архів свідоцтв про НЛО. Серед "секретних матеріалів" - близько 500 свідчень очевидців, які бачили невпізнані об'єкти. Ті літали над територією України, починаючи із 17 століття

Обговорити на форумі