друкувати


Росія: "Лінія на конфронтацію з РФ" в Україні пройшла

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-18 04:07:53
Підсумки виборів президента України передбачені й закономірні, вважає перший заступник голови комітету Держдуми РФ у міжнародних справах Леонід Слуцький. В Росії вважають, що не дивлячись на те, виграє Тимошенко чи Янукович - відносини України і Росії поліпшаться.

"Провал Ющенка - найбільш очікуваний підсумок". - заявив він агентству ІТАР-ТАСС.

"Ніхто не сумнівався, що епоха помаранчевого президента, а отже, і лінія на конфронтацію з Росією в українській політиці дійшла кінця", - сказав Слуцький.

Він переконаний, що хто б зараз не встав біля керма у Києві - Тимошенко чи Янукович - російсько-українські відносини істотно просунуться уперед.

"Ми вступаємо в пору більш прагматичних відносин. Легше буде домовлятися, і не буде намагання створювати провокації і нагнітати проблеми", - вважає російський депутат.

Нагадаємо, на виборах президента України лідирує лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Станом на 7 ранку 18 січня Центральна виборча комісія опрацювала 60,14% електронних протоколів дільничних виборчих комісій.

За Віктора Януковича проголосували 36,8% виборців, за Юлію Тимошенко - 24,4%, за Сергія Тігіпка - 13,22% , повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі