друкувати


"Наша Україна": В.Ющенко програв вибори тому, що пізно їх почав

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-18 09:26:29
"Наша Україна" знає причину, через яку кандидат на пост президента Віктор Ющенко програв виборчу кампанію – Ющенко запізно її почав. Про це 18 січня на прес-конференції у Львові заявив депутат Верховної ради, голова Львівського обласного виборчого штабу Віктора Ющенка Володимир В’язівський.

За його словами, в цілому є три ресурси, які забезпечують проведення виборчої кампанії – це час, люди і кошти. "Люди у нас були найкращі, а от з часом – не найкраща ситуація", – прокоментував В’язівський.

За його словами, дуже пізно почали свою роботу штаби Віктора Ющенка на місцях. В’язівський скористався нагодою і нагадав, що штаби деяких інших кандидатів почали працювати ще з весни. "Але ми законослухняна політична сила і почали кампанію згідно із законодавством, тоді й розмістили білбодри", – каже В’язівський.

За його словами, якщо говорити про кошти, то усім відомо, який ресурс державних коштів, зокрема на Львівщині, використала Юлія Тимошенко. "Ті кошти, які вона задіювала, – ми явно їй поступалися", – сказав він. "І тому до крайнього села нам не вдалося донести інформацію про нашого кандидата. А виборців, які не володіють інформацією, легше підкупити, що й було зроблено", – сказав В’язівський.

"Чим далі від цивілізації, тим менше нам вдалося охопити ці території своєю агітацією. Ось чому у нас такий результат технологічно вийшов. Якби нам вдалося охопити і крайнє село, то результат був би зворотнім – на користь Ющенка", – сказав В’язівський, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі