друкувати


Чим корисна домашня робота для чоловіків та жінок?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-06 11:46:09
Робота вдома, настільки зненавиджена багатьма з нас, виявляється, може принести чималу користь здоров'ю. До такого висновку прийшли австралійські вчені.

Протягом 2-х років лікарі спостерігали та аналізували стан здоров'я 200 жінок. З'ясувалося, що чим більше жінка фізично активна, тим менше у неї вірогідність розвитку пухлин репродуктивної системи, повідомляє tv.ukr.net.

Ймовірно, це можна пояснити тим, що при більш рухомому спосіб життя утворюється менше жирових відкладень, а це зменшує ризик утворення гормонально залежних пухлин - в тому числі, раку грудей.

Доктор Біннс вважає, що виявлена ними закономірність актуальна не тільки для жінок. Пухлини простати, настільки часті у чоловіків, також може запобігти помірна фізична активність.

"Позитивний ефект пропорційний зусиллям що затрачуються" - додав він. "20 хвилин на день, присвячених спілкуванню з побутовою технікою, не дадуть ніяких результатів, але якщо робота по будинку дійсно пов'язана з фізичним навантаженням - вона принесе вам користь".

Обговорити на форумі