друкувати


Гроші для людей, а не для біг-бордів: Роздуми з приводу Року молоді

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-30 02:13:30
Учора голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук провів підсумки року молоді на Прикарпатті. Нагадаємо, що згідно з указом Президента 2009 рік було оголошено роком молоді.

Очільник області зустрівся з цього приводу із молодими політологами краю. За словами пана Палійчука, незважаючи на закінчення року, ніхто не забуватиме про молодих. не оминув Микола Васильович нагоду покритикувати виконавчу владу. Він сказав, що всі Укази Президента блокуються Урядом. "Це буде продовжуватися до тих пір, допоки ми не будемо мати чітку вертикаль влади", - мовив губернатор.

Щодо майбутніх виборів, то позиція у керівника чітка: замість тратити мільйони на біг-борди та концерти, краще би допомогли людям. "Ось дали би 50 мільйонів доларів, то ми поміняли би всі вікна у дитсадках, школах, лікарнях, поміняли би теплотраси, купили би обладнання для медицини Прикарпаття. І навіть на кожне вікно приліпили би фото кандидата. Це би краще спрацювало, аніж будь-яка непотрібна і дорого вартісна реклама, - сказав голова ОДА. - Є 17 кандидатів, виграє один, але гроші тратять всі. Отож їхні фінанси просто пропадають, а так би зробили добру справу".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі