друкувати


Тимошенко хоче особисто поспілкуватися з Януковичем на дебатах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-22 05:14:19
Прем`єр Юлія Тимошенко хоче особисто поспілкуватися з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем на дебатах. Про це вона заявила під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом і студентами Тернопільського державного медичного університету.

"Я сподіваюся, що я все ж таки звернуся публічно до Януковича, тому що дебати повинні бути, люди повинні просто почути думку кожного з кандидатів у президенти про те, що відбуватиметься в країні", – сказала Тимошенко.

"Я думаю, Донбас має бути розчарований своїм лідером. Так боятися не можна публічно. Краще приходити на дебати, дивитися очі в очі і вести дискусію для того, щоб люди зрозуміли, що є насправді... Але, на жаль, не набралися мужності... Якщо потрібні якісь ліки від боягузтва, ми передамо, у нас є рецепти. Можливо, вони трошки підбадьорять", – заявила Тимошенко, говорячи про відмову Януковича прийти на ефір програми "Свобода" Савіка Шустера, де вона брала участь у п’ятницю.

Натомість, треба зазначити, що як Янукович, так і сама Тимошенко відмовилися від участі в дебатах на державному каналі УТ-1, жеребкування щодо яких вже відбулося у Центральній виборчій комісії.

Останнім часом Тимошенко зосередилася на різкій критиці своїх опонентів і каже, що всі кандидати в президенти ведуть свою кампанію проти неї. Зокрема, у Тернополі вона знову повторила свою тезу про те, що Віктор Ющенко, рейтинг якого останнім часом зростає, є всього лиш технічним кандидатом Януковича.

Водночас лідер Партії регіонів відповів у понеділок, що йому дуже часто хочеться відповісти Тимошенко на критичні випади на його адресу. "Але я цього робити не буду, щоб вона не чекала, що я надам їй радість і буду відповідати в такому ж стилі, як вона це робить", – сказав Янукович.

При цьому він пообіцяв, що відповідь буде обов'язково, але як і коли – це право він залишає за собою.

Експерти сподіваються, що двоє основних кандидатів у президенти таки дебатуватимуть у прямому ефірі, принаймні під час другого туру виборів.

Джерело: VOA News
Обговорити на форумі