друкувати


Святий Миколай приходив до сиріт

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-22 12:22:07
За вікном падає сніг, морозець щипає за щоки — святий Миколай подарував нам справжню зимову погоду. А діточкам, звісно, — ще й подарунки. До помочі собі попросив службу у справах дітей райдержадміністрації — передати від свого імені солодкі подарунки 93 діткам-сиротам і діткам, позбавлених батьківського піклування. А на сімнадцять із них, які взяли участь у конкурсі малюнку "Ми і Всесвіт", чекали додаткові призи — великі набори для малювання. Їх вручили у залі райдержадміністрації минулої п’ятниці перший заступник голови РДА Степан Стасюк та заступник голови РДА Богдан Болюк, начальник служби у справах дітей Марія Обушак. Вони побажали дітям здоров’я, щастя, щоб їхню долю завжди охороняв святий Миколай.

На учасників дійства того дня чекав ще святковий обід у їдальні райдержадміністрації, та концерт у Народному домі, організований депутатами районної ради Ярославом Соричем, Мирославом Дердюком, Тарасом Пристачем, Володимиром Мосюком, Михайлом Андрійчуком. Такі ж заходи для дітей-сиріт очікували і наступного дня, в суботу, в обласному центрі: святковий обід у ресторані "Надія", святкове дійство в муздрамтеатрі та, звичайно, подарунки.

Щодо конкурсу "Ви і Всесвіт". Служба у справах дітей планувала оголосити результати ще восени, та тоді завадив карантин. Ось і вирішили перенести урочистості до кращої нагоди — свята Миколая. Перше місце у цьому конкурсі присуджено п’ятикласникові Іванівецької школи Дмитрові Яковенко (на знімку): хлопчик отримав у подарунок DVD. Плеєр за друге місце дістався дев’ятикласникові з Великого Ключева Андрієві Стефаку, а фотоапарат за третє місце — шестикласниці з Мишина Галинці Досінчук.

Автор: Вікторія КОХАН
Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі