друкувати


Калуський бізнес-центр налагодив нові ділові контакти

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-21 11:07:53
Днями в Українсько-канадському Бізнес-центрі в Івано-Франківську відбувся семінар для підприємців області "Основні аспекти успішного ведення партнерства з європейським малим і середнім бізнесом". У ньому взяла участь й делегація з Калуша.

На семінарі відбулася презентації досвіду семи європейських організацій і компаній у впровадженні міжнародних бізнес-проектів і пропозицій для співпраці з українськими підприємствами. З українського боку підприємці області презентували свої компанії, відбулися дискусії та індивідуальні ділові зустрічі й консультації з партнерами, презентація продукції кластеру народних художніх промислів "Сузір’я" (м.Івано-Франківськ), повідомляють "Дзвони Підгір’я".

Як повідомила директор Калуського Бізнес-центру Марія Пасічник, між Калуським Бізнес-центром і Хшанівською Ізбою господарчою, бізнес-консалтинговою фірмою Іст Мід Консалтинг (Велика Британія) та французькою компанією 2MD Management&Manufacturing Development налагоджено ділові контакти. Президент Хшанівської Ізби господарчої пан Стефан Адамчик передав нам, каже М.Пасічник, каталоги бізнес-фірм Хшанівського повіту, які хочуть співпрацювати з нашими підприємцями. Також хочеться нагадати, що в минулому місяці у румунському місті-партнері Сеїні відкрився румуно-український бізнес-центр, метою якого є налагодження співпраці між підприємцями.

Обговорити на форумі