друкувати


На зустрічі з представниками ОБСЄ обговорено хід виборчої кампанії

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-19 03:29:11
16 грудня 2009 року відбулася зустріч голови Івано-Франківської обласної організації Народної Партії Негрича Михайла Михайловича (на фото) та міжнародним довгостроковим спостерігачем від ОБСЄ Адамом Басиліану (Польща), який представляє Місію зі спостереження за виборами Президента України 2010.

У ході зустрічі було обговорено низку важливих питань, пов'язаних з підготовкою та проведенням виборчої кампанії в Івано-Франківській області.

Михайло Михайлович зазначив, що підготовка до виборів майже завершена. "У нас в області 1031 виборча дільниця. Станом на сьогоднішній день уже сформовані окружні та дільничні виборчі комісії. Закріплені відповідальні за виборчими дільницями та завершується формування офіційних спостерігачів. Проводяться навчання членів дільничних виборчих комісій та ведеться активна агітаційна робота з виборцями. До прикладу, 8-9 грудня відбулися зустрічі кандидата в Перезиденти Володимира Литвина з мешканцями м.Снятина, м.Івано-Франківська, м.Бурштина. Лідер Народної Партії провів зустріч з студентами та викладацьким складом Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу". Крім того, Михайло Негрич підкреслив, що в ході проведення виборчої кампанії довіреними особами від Володимира Литвина в Івано-Франківській області постійно проводяться зустрічі з виборцями. "Сьогодні всі наші сили направлені тільки на те, щоб 17 січня люди прийшли на виборчі дільниці та проголосували за Володимира Литвина, нашого кандидата", - сказав очільник обласної організації Народної Партії.

Спостерігач від ОБСЄ висловив свої пропозиції щодо подальшої співпраці із головою Івано-Франківської обласної організації Народної Партії "Ми зосереджуємо свою увагу саме на підготовці до виборів, а результати для нас на так важливі", - закцентував Адам Басиліану. У свою чергу Михайло Михайлович Негрич готовий співпрацювати і надалі із міжнародними спостерігачами та робити все для того, щоб ці вибори були чесними та прозорими. "Ми не виступаємо проти інших кандидатів, а сповідуючи принцип політичної толерантності, забезпечуємо якісну агітацію для свого кандидата".

Автор: Ольга КОТЮК, прес-секретар Івано-Франківської обласної організації Народної Партії
Обговорити на форумі