друкувати


NASA пояснює причину дивного світіння над Норвегією

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-11 05:39:29
9 грудня 2009, менш ніж за добу до Нобелівської церемонії в Осло, новиною номер один у Норвегії стало загадкове світіння в небі над північними районами країни. "Невідомe світіння з'явилося над горою. Воно нагадує пляму, яка розкручується в спіраль", - описують очевидці. Спочатку воно було слабким, потім нічну темряву прорізав яскравий спалах. Деякі з них спробували сфотографувати явище, розміри якого, як стверджується, були більше Місяця.



НЛО невідомого походження, що з'явився в небі над Норвегією в середу, швидше за все, є черговою "російською ракетою" із серії "Булава". Це припущення висловлюють сьогодні майже всі норвезькі газети, повідомляє Новости технологий.

Справа в тому, що саме час перших свідчень про "дивнe світіння" у небі над північною Норвегією припадає з черговим пробним пуском російської ракети "Булава" з підводного човна в Білому морі.

Норвезькі ЗМІ посилаються при цьому на те, що ще тиждень тому ВМС Росії опублікували офіційну інформацію про проведення ракетних пусків у південній частині Білого моря з 7 до 14 грудня iз зазначенням часу. Один із вказаних тимчасових інтервалів - з 2:00 до 9:00 9 грудня - співпадає з появою НЛО в небі над Норвегією.

Як стверджує НАСА cпіралеподобная форма (незрозумілого об'єкта) може вказувати на ракету, яка стала обертатися навколо своєї осі. Люди, які працювали на Байконурі підтверджують, що бачили такі спіралі постійно при запускy.



Обговорити на форумі