друкувати


В.Ющенко назвав аварію на телевежі диверсією проти себе

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-09 12:34:25
Президент Віктор Ющенко просить правоохоронні органи перевірити, чи не було диверсією проти нього відключення загальнонаціональних каналів у середу. Ющенко наказав розібратися, чому трансформатор на телевежі згорів за дві секунди до трансляції його виступу у Волинській області.

Таке доручення президент дав на нараді з питань протидії корупції, контрабанді, нелегальній міграції та наповнення держбюджету.

"Чому не було вчорашньої трансляції мого виступу у Волинській області, чому за дві секунди до мого виступу згорів трансформатор? Шановні, щоб не згоріла країна за дві години до підрахунку голосів", - зауважив Ющенко.

Він попросив правоохоронні органи розібратись і доповісти нації, "хто стоїть за цією провокацією".

Як відомо, о середу, о 16.02 сталося відключення електропостачання телевізійної вежі. Через це у столиці та низці регіонів було припинено трансляцію більшості загальнонаціональних каналів.

За інформацією "Київенерго", причиною відключення стало пошкодження двох запобіжників на трансформаторі, який належить абоненту - Концерну РРТ, при цьому лінія з боку підстанції "Київенерго" залишалась під напругою, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі