друкувати


А.Матвієнко: Ющенко – український Президент

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-03 05:03:53
Голова УРП "Собор" Анатолій Матвієнко у коментарі сайту НАШ ВИБІР сказав, що Ющенко – український Президент і партія підтримує його тому, що він пропонує для України правильні речі.

"Тому прийнято рішення підтримати його і закликати всіх націонал-демократів об’єднатися навколо цих гасел, а не розпорошуватися для підтримки того чи іншого кандидата, щоб вгадати: хто переможе?", - наголосив Матвієнко, повідомляє www.nashvybir.com.ua.

Він переконаний – "ми повинні боронити стратегію українського вибору, і саме Ющенко пропонує до цього йти – не вступати в амбітні протистояння, а з’єднатися з національно-демократичними силами". Водночас Матвієнко відзначив, що не все вдалося реалізувати, і до Президента є чимало претензій, "але це не означає, що ми можемо відмовитися від проукраїнської перспективи".

"Оскільки ми дивимося стратегічно, то нас не цікавить 2010 рік, нас цікавить – куди ми будемо рухатися. Саме тут консолідуємося навколо позиції Ющенка, що вибір 2010 – це цивілізаційний вибір, а не вибір конкретного кандидата", - підсумував лідер УРП "Собор".

Він також нагадав, що партія ухвалила заяву, в якій закликала націонал-демократичні сили консолідуватися не навколо особистих амбіцій, а заради демократичного майбутнього України.

Обговорити на форумі