друкувати


Гра навколо відставки Тимошенко – новий раунд таємних переговорів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-01 05:39:37
Гра ПР навколо відставки Тимошенко – це новий раунд таємних переговорів між Тимошенко та Януковичем. Про це заявив народний депутат, член Президії політради "Нашої України", Володимир В’язівський.

"Рішучість регіоналів щодо відставки уряду змінилась не тому, що немає достатньої підтримки у парламенті для зняття Тимошенко з посади прем’єр-міністра, а тому, що розпочалась нова політична закулісна гра Тимошенко та Януковича", - говорить В’язівський, повідомляє Інформаційний сервер "Наша Україна".

За його словами, для Партії регіонів вигідно залишатись нібито в опозиції, а насправді разом із Тимошенко "розтягнути" державний бюджет.

В’язівський переконаний, що коаліція між Тимошенко та Януковичем публічною не стане.

"Ні для Тимошенко, ні для Януковича не вигідно узаконювати їх політичний шлюб, але для обох вигідно працювати у парі: спільно долати вето Президента, голосувати за антиукраїнські закони. Тому нинішнє зволікання із відставкою уряду з боку регіоналів – це черговий політичний блеф, а кожен день владарювання Тимошенко – це нові борги, зростання цін, інфляція", - додає В’язівський.

За словами депутата, іншою причиною такого "лояльного" ставлення Януковича до Тимошенко є і те, що самостійно Партія регіонів не в змозі сформувати новий уряд, оскільки нема формальної більшості у парламенті, а йти на відкритий союз із БЮТом - електорально програшний варіант для обох.

Обговорити на форумі