друкувати


Ратушняк хоче врятувати Україну диктатурою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-27 05:12:09
Кандидат у президенти, мер Ужгорода Сергій Ратушняк вважає, що Україну може врятувати тільки диктатура. "Мій шлях і моє розуміння: що треба сьогодні саме диктаторським шляхом врятувати цю країну", — заявив він в ефірі "Бі-Бі-Сі".

"І лиходія поставити на місце: отже, хабарника-суддю — до стіни; прокурора — до стіни, хабарника; митника, значить, податківця — до стіни. Якщо він буде знати, що за чесну роботу він буде мати гідне життя, так, дійсно, високооплачувану — чи буде мати гільйотину …", — продовжив Ратушняк.

На його думку, "це може запропонувати лише національна диктатура".

"Я ось, власне, прихильник того, щоб мати таку дилему: гідне життя і повагу — або ось тобі гільйотина, або шибениця — як хочете", — заявив кандидат у президенти.

"Я вважаю, тільки це може врятувати. Немає вже держави", — стверджує Ратушняк.

"Вибачте, з нас зробили ганчірку, яку так, знаєте, зараз роздирають за ноги: одна нога в Москві, другий — в Брюсселі, — і так в цьому шпагаті пропонують жити", — обурився він.

При цьому Ратушняк впевнений у своїй перемозі.

"Я ідеологічно переможу. Безумовно. Тому що люди ж у нас не обирають", — заявив він.

"У нас вибирають канали телебачення, які належать усім лиходійським кланам. Цим же лиходійським кланам належить фінансова система, виробництво, енергетика, більшою частиною вже піхотні землі, чорноземи", — зазначив мер Ужгорода.

"Вони вибирають. Так як вони одним дають в ефірі тисячу годин, такому, як мені, — не дадуть і хвилини", — сказав він.

"Більш того, навісили якихось ярликів антисемітських. Хоча від того, що ці клани здебільшого якісь єврейські … Це що — я їх створив, так я зробив, чи це моя вина какая-то?", — Заявив Ратушняк, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі