друкувати


Десятка автомобілів найкращих для сексу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-24 03:13:35
Росіяни склали топ-10 автомобілів, де найкраще кохатися. Кажуть, все перевірено, випробувано, доведено. В Англії великим попитом серед автовласників і не тільки користується "CARma Sutra" - 82-сторінкова брошура "з картинками" про правильний і здоровий секс у машинах.

Вартує цей неоціненний труд 15 доларів. Росіяни вирішили не відставати від західних любителів "автоклубнічки" і склали свій список автомобілів з точки зору зручностей.

10 місце - Модель Audi A6 Allroad. Цю модель новою не назвеш. Але вона є безперечно вигідним придбанням. Крім чудових ходових якостей, салон автомобіля надає достатньо місця для закоханих з фантазією, які знайдуть чим зайнятися, навіть коли машина припаркована.

9 місце - Mercedes Smart ForTwo Cabriolet. Відчуття від отримання задоволення в цьому автомобілі незабутні. Мало того, Smart дуже помітний автомобіль, так він ще і незвичайно компактний, так що вам доведеться виявити винахідливість і спробувати найнеймовірніші пози. Із-за описаних складнощів, адреналін в Smart'е зашкалює. Акуратно вибирайте місця.

8 місце - Volvo XC60. Салон XC60 надає власнику великий вибір. Та й походження автомобіля найкращим чином налаштовує на романтичний лад (не забудьте включити диск ABBA або Ace of Base).

7 місце - BMW X6 M . Машина продовжує успіх моделі X5 і седанів 5-ої серії. 555 кінських сил - гідний показник. Повз цього автомобіля неможливо пройти! А власники просто зобов'язані хоч раз в житті спробувати зайнятися в ньому сексом.

6 місце - Ferrari 612 Scaglietti. Автомобілі Ferrari вважаються надзвичайно сексуальними, але тільки в 612 Scaglietti салон розрахований на чотирьох людей. В інших моделях місця утіхам просто немає.

5 місце - Honda Jazz. Автомобіль з ім'ям "Джаз" заслуговує того, щоб займатися в ньому любов'ю. "Дати джазу" - чи не це мали на увазі японці, створюючи цю модель? Варіантів трансформації салону безліч - і це теж безсумнівний плюс Honda Jazz.

4 місце - Lexus LS 460L. Взагалі секс в Lexus'е можна було б назвати нудним. Але є одна причина, по якій цей автомобіль потрапив в рейтинг - пасажирське крісло. Можливість взяти лежаче положення і вбудований масажер - ці опції безперечно варто випробувати.

3 місце - Toyota Land Cruiser 200 . Якщо підходити до вибору автомобіля тільки з точки зору зручності, то Land Cruiser 200 просто не має собі рівних. Три ряди сидінь розкладаються у величезне рівне ліжко.

2 місце - Nissan Murano 2008. Кросовери повинні бути універсальними у всьому. Murano насправді такий. Швидкий, керований, місткий і сексуальний.

1 місце - VW Multivan. Залазячи в "мультівен", відразу стає зрозуміло, для чого він був створений. Не для того, щоб перевозити розжирілий бюргерів, а для того, щоб не відчувати жодного утруднення під час диких оргій на задньому сидінні.

Враховуючи те, що більше 10% британців вірять: якщо займатися сексом стоячи, то жінка не завагітніє, то залишається сподіватися, що в росіян досвід таки більший, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі