друкувати


В.Литвин: Повернення бюджету на доопрацювання не повинно позначитись на строках його прийняття

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-23 12:10:31
Про це Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії, кандидат на пост Президента України Володимир Литвин зауважив в ході прес-конференції на Кіровоградщині.

Коментуючи ситуацію, що склалася у ході розгляду на пленарних засіданнях Верховної Ради державного бюджету 2010, В.Литвин зазначив, що повернення бюджету на доопрацювання не повинно позначитись на строках його прийняття. На його думку, через два тижні Кабінет Міністрів має його надати для повторного розгляду до Верховної Ради, але є загроза, що до президентських виборів він не буде прийнятий. Він наголосив, що це вигідно, в першу чергу, опозиційним фракціям, які, використовуючи найвищу державну трибуну, критикують кожну ініціативу уряду. За словами лідера Народної Партії, з іншого боку, Кабінету Міністрів теж невигідне прийняття бюджету, оскільки в разі його неприйняття вони зможуть керувати коштами в ручному режимі, повідомляє Офіційний сайт Народної Партії.

Володимир Литвин також зауважив: "Якщо в парламенті ситуацію з розглядом бюджету різні політичні сили будуть використовувати на свою користь, то я повернуся з відпустки, і зроблю все можливе, щоб державний бюджет країни на наступний рік був прийнятий у належний термін".

Обговорити на форумі