друкувати


В.Ющенко неодмінно буде у трійці лідерів виборчих перегонів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-19 04:56:07
Динаміка рейтингу Президента Віктора Ющенка в останні місяці має обнадійливе зростання.

"Ми оцінюємо не лише статику, ми оцінюємо динаміку, і динаміка за останній місяць саме у Віктора Ющенка є позитивною й дуже обнадійливою", - сказав в інтерв’ю інформаційній агенції ІМК заступник Глави Секретаріату Президента, представник Президента у Верховній Раді Ігор Попов, повідомляє Офiцiйне Інтернет-представництво Президента України.

За його словами, це засвідчує ефективність виборчої кампанії чинного Президента. При цьому Ігор Попов зауважив, що Віктор Ющенко розпочав кампанію менше місяця тому, після офіційної реєстрації у ЦВК як кандидата, в той час, коли інші політики вели агітацію протягом кількох останніх місяців.

"Цей короткий час, коли Ющенко веде реальну кампанію, показує ефективність цієї кампанії. Саме тому я бачу, що політика Ющенка рано списувати, і він зіграє серйозну гру, як мінімум, у трійці лідерів на цих президентських виборах", – сказав він.

Ігор Попов констатував, що сьогодні змінився суспільний запит про те, яким повинен бути майбутній Президент. "Якщо, можливо, ще влітку були досить великі очікування на те, що можна змінити людину на посаді Президента, і нова людина, яка з'явиться, радикально все змінить і покращить життя за одну ніч, і збільшить наші зарплати до рівня європейських, зніме всі можливі бар'єри, і взагалі в нас ростимуть банани, то дії та презентації програм основних претендентів показують, що на сьогодні немає альтернативного шляху розвитку країни, крім того, яким її веде Віктор Ющенко", - сказав заступник Глави Секретаріату. Він пояснив, що через певне розчарування у виборців сформувався запит на стабільність, порятунок, проведення плавних реформ та на гарантії соціального захисту для найбільш незахищених категорій населення.

"Віктор Ющенко краще відповідає цьому соціальному запиту, оскільки, якщо неможливі радикальні покращення, то багато хто з виборців будуть обирати стабільність і прогнозованого діючого Президента, аніж можливу нестабільність і радикальні зміни, які можуть погіршити ситуацію в разі зміни персон на посаді Президента", - сказав Ігор Попов.

Обговорити на форумі