друкувати


Головна турбота коломийського осередку БЮТ — співпраця з людьми

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-19 10:53:18
Робота громадської приймальні районної організації партії ВО "Батьківщина" в основному зводиться до співпраці з людьми, залучення депутатів районної ради та місцевих рад до "живого" спілкування з населенням, — розповідає керівник громадської приймальні Богдан Солук. — Так, за минулий квартал у громадську приймальню звернулося 142 громадян, а з початку року — 333 осіб.

Активну роботу серед виборців проводять депутати районної ради з фракції Блоку Юлії Тимошенко, про що свідчать відгуки з сіл, за якими вони закріплені. Своєю громадською діяльністю роблять вагомий внесок в економічне, духовне, культурне життя району такі депутати, як Богдан Болюк (Воскресинці), Володимир Змага (Отинія), Мирон Самуляк (Матеєвці), Олександр Панченко (Товмачик), Богдан Джалапин (Годи-Добровідка), Тарас Прокопів (Слобода) та інші. Організаційно і матеріально підтримують різноманітні акції в районі депутати обласної ради Петро Книшук, Богдан Гдичинський, Василь Бежук.

За третій квартал цього року приймальню відвідали 27 пенсіонерів, 63 працівники сільського господарства, 17 працівників бюджетної сфери, 6 безробітних. За результатами розгляду заяв 74 вирішено позитивно, 68 надано юридичну консультацію.

Виникають питання в жителів сіл щодо доплати за вирощений і проданий в цьому році молодняк великої рогатої худоби, здійснення доплати до пенсій згідно зі ст.6 Закону України "Про соціальний захист дітей війни". Одним із основних є питання соціального захисту та матеріальної допомоги людям.

Через депутатів фракцій, голів партійних осередків громадська приймальня надає допомогу в послідовному проведенні Програми уряду Юлії Тимошенко "Земля — народу", спрощеної процедури безоплатного оформлення права власності на земельні ділянки. Адже 18148 осіб в районі мають право на отримання державних актів на право власності на землю.

Активну допомогу громадській приймальні надає бюро районної організації партії ВО "Батьківщина" з метою наближення депутатів до виборців, оперативного вирішення питань. Встановлено графік чергувань та проводяться виїзні прийоми громадян. Так, у жовтні було проведено 9 виїзних пунктів в селах району.

Наша приймальня приймає відвідувачів у приміщенні пошти: м. Коломия, вулиця Чорновола, 49.

Автор: Магда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі