друкувати


"Вибір року" JOB.ukr.net

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-18 04:08:50
14 листопада в Києві відбулася традиційна церемонія нагородження переможців фестивалю-конкурсу "Вибір року" в Україні. У нинішньому році в 77 номінаціях конкурсу взяли участь 53 компанії.

Другий рік поспіль в номінації "Український сайт з працевлаштування" перемогу бере сайт JOB.ukr.net. На думку опитаних респондентів, саме JOB.ukr.net є найбільш оптимальним ресурсом у пошуку роботи і персоналу. Про зростання авторитетності ресурсу говорить і той факт, що в 2009 році щоденна відвідуваність ресурсу досягла позначки в 100 000 унікальних користувачів.

Керівник сервісу JOB.ukr.net Олександр Сліпченко подякував організаторам конкурсу та Інтернет-користувачам за нагороду і довіру, і прокоментував підсумки конкурсу наступним чином: "Ця перемога є дуже важливою для нас. Визнання користувачів та громадськості є великим стимулом у будь-якій роботі. Нам же, як лідерам, потрібно з дня у день доводити і виправдовувати довіру своїх користувачів. Відповідно, як і раніше, наш колектив має намір докладати всіх зусиль для розвитку бази в майбутньому".

Обговорити на форумі