друкувати


Дорожать честю виробничої марки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-14 11:46:14
Одинадцятий рік очолює м’ясопереробний цех агрофірми "Прут", що в Загайполі, Галина Андрійчук. У колективі, а всього тут 30 працівників, — здебільшого молодь, хоча досвіду нікому не позичати. При потребі один одного заміняють.

— Успіх нашого підприємства, який веде відлік з 1995-го, якраз і залежить від людей — сумлінних, працьовитих, надійних, — підтверджує Галина Василівна. — До нас прийшли і тут залишились ті, хто справді хоче, уміє працювати, дорожить честю виробничої марки — якістю. Відповідно, і люди відчувають належний пошанівок від адміністрації.

Отож, виокремити когось із колективу практично неможливо, хіба що тих, на кому більше відповідальності. Як ось, до прикладу, складальник фаршу Руслан Семенчук (на знімку) — смак виробу безпосередньо залежить від його уважності, чуття міри і, напевне, інтуїції, як у кожної досвідченої господині на кухні. Не менш важлива робота і в коптильника Станіслава Крупея — він піклується і про готовність виробу, і про його зовнішній вигляд. А ще ніяк не обійти технолога Василя Скільського, який дбає, щоб до столу споживачів надходила продукція з незмінним добрим смаком, а ще — новинки. Окрім звичних улюблених сортів ковбас "Делікатесна", "Салямі", "Довбушівська" (загалом, цех виробляє понад 40 видів варених, варено-копчених, півкопчених), додалися м’ясні смаколики — рулет з чорносливом, курагою, і "фірмового", до складу якого входить сало і фарш.

Продукцію цеху можна знайти на прилавках мережі супермаркетів "555", "Наш край", "Сільпо", окрім нашої області, у Чернівецькій та Закарпатській. А ось сировину для цеху постачає "Західноукраїнська аграрна компанія" з Червонограда Львівської області, спеції теж вітчизняні — їх постачає львівська фірма "Наша".

Потужність цеху залежить від обсягу замовлень, але здатні впоратись і з п’ятьма тоннами за добу.

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі