друкувати


Коломия: Телекамера бачить усе

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-14 10:55:17
Телерадіокомпанія НТК вже віддавна є монополістом телеефірного простору Коломийщини. А простір доволі розлогий. Район великий, події одна другу випереджають. Телевізійники намагаються все охопити, що має суспільну цінність, чи певний резонанс.

П’ять журналістів готують сюжети для новин. На студії успішно транслюється 17 авторських програм. Жвавий інтерес у глядачів викликають прямі ефіри на актуальні теми. Днями почне виходити цикл програм науково-публіцистичного характеру "Логос", метою яких є збереження етнічної і духовної цілісності нації. Транслює НТК і низку пізнавальних програм з Києва для молоді і дітей.

За словами головного редактора Тамари Приходько, телерадіокомпанія майже два роки тісно співпрацює з обласним телебаченням "Галичина" у плані обміну сюжетами й програмами.

Завдяки зусиллям директора НТК Василя Дем’янюка на сьому річницю створення телерадіокомпанії відкрито новий знімальний павільйон, — тут уже є де розвернутися.

Про співпрацю телевізійників з газетярами, зокрема, з газетою "Вільний голос" і казати не треба. Взаємодопомога, взаємовиручка у добуванні інформації — запорука стабільної праці цих двох гілок ЗМІ.

Користуючись нагодою, колектив "ВГ" щиро здоровить своїх колег з професійним святом, бажає їм вдалих сюжетів і вдячних глядачів.

Автор: Мар’ян ЯРИЙ, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі