друкувати


Mini XXL - лімузин з басейном

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-13 02:09:50
До чого тільки техніка не доходить у наш час. Навіть машинобудівна галузь продовжує нас дивувати. Лімузин з басейном! Хто міг собі уявити такий винахід?



Колись у лімузинах можна було задовольнятися малим: м'якими шкіряними диванами, невеликим баром з різними напоями та святковими келихами, холодильником і плеєром. Звичайно, в інших легкових автомобілях вмістити все це просто немає можливості, але для сучасного лімузина названі побратими мають дуже "слабке" наповнення, повідомляє Новости технологий.

Навіть наявність телефону, вдосконалена аудіосистема, величезний кінотеатр і антена, яка готова приймати величезну кількість каналів, не дуже вражає, в порівнянні з машиною-басейном. Інші можливості для більшості людей вже не здаються чимось неймовірним, а ось басейн на колесах дозволяє захоплюватися талантами сучасних машинобудівників.

Встановлюється басейн звичайно в лімузин завдовжки до 6 метрів, а розрахований він відразу на двох-трьох чоловік. Ємність з водою знаходиться в задній частині автомобіля, де звично розташовується багажник. Через це кіькість місць у салоні лімузина невелика - усього 6 штук. Може, саме тому такий великий лімузин з малою місткістю назвали Mini XXL. Цей автомобіль вже є і в Росії, про що досить давно повідомили місцеві газети.

Злити воду з автомобільного басейну досить просто, цьому ніщо не перешкоджає. Необхідно лише відкрити спеціальний отвір, як у звичайній ванні. Тільки не варто забувати, що в автомобілі каналізаційна система не передбачена. Вода буде зливатися вільно на дорогу.

У лімузина-автомобіля є одна відмінна особливість - два додаткові колеса. Навіщо вони передбачені, напевно, вже зрозуміло. Перевозити важкий басейн з водою досить трудомісткий процес. Щоб конструкція автомобіля не постраждала, довелося доповнити його такої спеціальної особливістю.

Ще одна особливість - басейн відокремлений перегородкою від салону автомобіля. Щоб викупатися в ньому, необхідно вийти, скласти дах над басейном, і тільки тоді можна залазити в воду. Така особливість більше видається зручністю, ніж недоліком. Навіть на ходу вода не потрапить в салон, хоча при наявності басейну їхати автомобіль швидко вже не може. Однак колишні лімузини також не відрізнялися великими швидкостями, тому що в салоні не передбачені ремені безпеки. Адже автомобіль святковий, хто в ньому буде замислюватися про ДПС або НС, та й як про швидкісний болід про нього не розкажуть спортивні новини. До речі, новини сьогодні говорять, що басейнами стали оснащуватися не лише лімузини. Також з'явилися деякі автомобілі "стрейч" - розтягнуті хаммери, форди і лінкольни.

Нові витягнуті автомобілі не менше сподобалися публіці. Крім басейну, в них також є багато додаткових можливостей, а перехожі все одно заявляють: "Лімузин ..."

Обговорити на форумі