друкувати


Закрутився маховик президентських перегонів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-05 04:57:23
Нарешті закрутився маховик президентських перегонів. Претендентів є немало та ще й буде, котрі будуть усякими способами доказувати, що він найкращий.

Один із них зібрав немало людей на Майдані у Києві та інших містах України, на плакатах обіймається з нашими краянами гуцулами. Піднімає руки догори, розводить їх немов ангел-хоронитель крила та викрикує: "Я готовий почути кожного!", а в самого інша думка: "Стану Президентом — кожний мене почує!". Другий не відстає від першого з обіцянками і говорить, що молодь буде жити у пристойних квартирах, з добрими достатками. А хто оті достатки буде створювати — не каже. Невже міжнародний валютний фонд? А ще один, дійшло до того, що на трибуні сльозу пустив, що означає: "люди, змилосердіться, оберіть мене Президентом, я вас благаю!". А Україна в НАТО іти не буде. Товариш Симоненко теж подався в Президенти, не дивлячись на те, що він неодноразово виступав із трибуни Верховної Ради, що "нада інститут президентства упразніть". А також забув про те, що уже не один раз ішов у президенти і програвав, те ж саме буде і цього разу. Нема встиду.

Так само веде себе Олександр Мороз, котрий не пропускає ні одні президентські вибори, завжди програє і над цим не задумується. А тут ще й на передачі велика політика моцно ламають списи без усякого устиду з такою злобою, що не лише лице червоніє від злості, але й очі стають червоні, як у крілика-ангора. Таку передачу можна порівняти з великим курником, де така собі мокра курка залітає на самий верх, щоб обгадити тих курей, котрі нижче від неї. А ми, громадяни, на це дивімося, не берім близько до серця, а обираймо нині діючого Президента Віктора Андрійовича Ющенка і будемо мати Україну, яку ми хочемо мати. А якщо у кого є розчарування, то відкиньте їх.

Автор: Денис ШВИДКИЙ, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі