друкувати


Lime BTL організував фестиваль Cosmopolitan Heels

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-26 04:20:07
У Києві пройшов фестиваль Cosmopolitan Heels, присвячений 10-річчю журналу Cosmopolitan в Україні. Хедлайнером стала Софі Елліс-Бекстор. Дотримуючись дрес-код заходи, Софі відпрацювала 60 хвилинний концерт на шпильках.

Cosmopolitan Heels - свято музики, творчості та доброго смаку. У перекладі з англійської Heels - каблуки. Саме "каблукова" ідея лягла в основу концепції фестивалю. Свої роботи в "туфельній" стилістиці представили 5 молодих художників, а найбільш яскраві дівчата в стилі Cosmo були нагороджені кришталевої туфелькою ручної роботи.

Свої туфельки отримали: Ксенія Смірнова (переможниця телепроекту "Україна має талант"), тенісистка Катерина Бондаренко, співачки Джамала і Даша Астаф'єва.

"Дівчина Cosmo знає, чого хоче. Вона смілива і незалежна. Вона сама вибирає мету і йде до неї. Завжди бути на висоті - її девіз. Тому символом нашого фестивалю ми вибрали туфельку на високих підборах, - відзначає Ганна Земскова, головний редактор журналу Cosmopolitan в Україні ".

Серед VIP гостей фестивалю були помічені співачка Наталія Могилевська, соліст гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин, депутат Ірина Бережна, стиліст Ольга Навроцька, група Пара Нормальних, Борис квітня, REAL O, Аліна та Аня з групи Алібі, голова телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко, продюсер Борис Бронштейн, Дмитро Шуров з Esthetic Education, Макс Барских, Дантес & Олійник та інші. Для тих, хто цього вечора зібрався в "Мистецькому Арсеналі" виступили групи Крихітка, Sister Siren, Gorchitza Life Project і "британська мадонна" Софі Елліс Бекстор. Гостя з "Туманного Альбіону" слідувала заявленому дрес-коду і виступала в золотих туфельках на шпильках. Софі заспівала практично всі свої відомі пісні і порадувала публіку новими композиціями з 4-го студійного альбому. А на прес-конференції, яка пройшла напередодні, зізналася, що вже давно має схильність до туфель на високих підборах і глянцевим журналам. "Я багато подорожую, тому завжди беру з собою стопку глянцевих видань. Що стосується Cosmopolitan, я почала його читати в дуже юному віці. Зізнаюся, що свою сексуальну освіту я отримала саме з цього глянцю".

Cosmopolitan - журнал, спосіб життя і цілий світ. У 2009 році Cosmopolitan в Україні виповнюється 10 років. Немає ні однієї дівчини в цій країні, яка б жодного разу не читала або хоча б не тримала в руках журнал Cosmopolitan. Наклад журналу сьогодні становить 185 000 примірників щомісяця.

В Україні перший номер Cosmopolitan вийшов в 1999 році. Обкладинки українського видання прикрашали Анжеліна Джолі, Брітні Спірс, Кейт Хадсон, Кармен Електра, Меган Фокс, Сара Джессіка Паркер, Ріанна, Шакіра, Бейонсе, Джессіка Сімпсон та інші світові зірки. З українських селебрітіс дівчиною з обкладинки була співачка Ані Лорак. У 2004 році журнал почав виходити в міні-форматі, який став дуже популярним завдяки зручному розміром. У 2009-му команда журналу організувала фестиваль Cosmopolitan Heels - грандіозний концерт, арт-шоу і церемонію нагородження успішних дівчат країни.


Обговорити на форумі