друкувати


Українські авіатори підкорятимуть Корею

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-19 03:45:08
Для участі у Сеульській Міжнародній виставці аерокосмічної та військової промисловості ознайомиться з продукцією та новітніми технологіями провідних країн світу у аерокосмічній галузі.

20-25 жовтня у столиці Республіки Корея місті Сеул проходитиме Міжнародна виставка аерокосмічної та військової промисловості (Seoul International Aerospace and Defense Exhibition 2009), повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Для участі у заходах Сеульської Міжнародної виставки аерокосмічної та військової промисловості до Республіки Корея вилітає українська військова делегація на чолі з командувачем Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковником Іваном Руснаком.

У Сеулі представники української військової делегації планують ознайомиться з продукцією та новітніми технологіями провідних країн світу у аерокосмічній галузі, проаналізувати сучасні досягнення у галузі аерокосмічного будування.

Також українські військові зустрінуться і проведуть переговори з актуальних питань військово-технічного співробітництва з керівництвом оборонного відомства Республіки Корея та інших держав. Крім того, заплановані зустрічі з представниками підприємств оборонно-промислових комплексів країн-учасниць Міжнародної виставки і обговорення з ними перспективних напрямків співробітництва.

Візит української військової делегації на чолі з командувачем Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковником Іваном Руснаком до Республіки Корея триватиме до 22 жовтня.

Обговорити на форумі