друкувати


Положинський заспівав соло

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-19 10:54:19
Головний "тартаківець" презентував власний проект "СП", у якому збиткується з передвиборчої агітації.

"Громадяни України, користуйтесь моментом, виберіть мене своїм Президентом!" — агітує лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський. Не варто думати, що артист із репутацією "хлопця на все село" міняє сцену на чиновницьке крісло. Йому просто є що сказати у період передвиборчої агітації. Сашко вважає, що його останню пісню "Виберіть мене" не крутитимуть по радіо, а вона ну дуже необхідна як альтернатива до всіх агітаційних виступів його колег по цеху.

"Я хочу, щоб її почули. Щоб скачували з Інтернету і передавали один одному. Хочу, щоб знали, що "очі мої — чисті й невинні, обличчя — просте, от тільки шкода, що коса не росте", — підспівує в тему Положинський. До його слів не приєднався гурт "Тартак", тож артист започаткував сольний проект "СП", абревіатуру якого можна розшифровувати по-різному. Кому що до вподоби, може вибрати поміж назвами "Сольний проект", "Спільне підприємство" або кумедним "Суперпупер".

"Варіантів розшифровки дуже багато, і кожен хай розшифровує, як йому подобається. Особисто для мене це просто скорочений варіант Сашка Положинського", — зізнався в одному з інтерв’ю "тартаківець".

Ще рік тому Сашко не планував ніякого сольного проекту. Аргументував це тим, що не є музикантом і не вміє писати музику. Як пояснила піар менеджер гурту Юля Курова, Сашко раніше мав на увазі творче самовираження, а в даному випадку йдеться про персональне ставлення музиканта. Тому в проекті "СП" важливість мають слова, а музика всього лиш виконує фонову роль. Але й після виборів проект "СП" не закриють.

Не полишаючи "Тартак", Сашко Положинський паралельно записуватиме власні пісні й викладатиме їх на сайті sashko.com.ua. Робота над "СП" закипить, коли "тартаківці" закінчать записувати новий альбом "Опір матеріалів".

"Україна молода"
Обговорити на форумі