друкувати


І.Кріль: Наступного року можуть відбутися вибори на всіх рівнях

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-19 10:31:32
"Ми реально можемо говорити про ймовірність того, що наступного року відбудуться вибори у ради всіх рівнів – від місцевих, до Верховної Ради. А також у березні пройдуть вибори міських та селищних голів".

Про це заявив Голова Єдиного Центру, народний депутат Ігор Кріль в інтерв’ю інформагентству "Інтерфакс-Україна", повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

Він повідомив, що у Верховній Раді зареєстровано відповідний законопроект. "Кажуть, що існує навіть домовленість між Партією регіонів та Блоком Юлії Тимошенко про те, щоб проголосувати за нього. Обговорюється також і можливість того, що після обрання нового президента можуть відбутися дострокові парламентські вибори", - зазначив народний депутат.

Ігор Кріль повідомив, що Президія Єдиного Центру прийняла рішення про підготовку до виборів. "Це означає, що ми почали створення виборчої структури партії", - сказав Ігор Кріль, якого призначено керівником цього штабу.

Також політик підкреслив, що Єдиний Центр послідовно виступає за зміну виборчої системи і запровадження відкритих виборчих списків. "Люди мають бачити конкретного депутата у своєму окрузі, який представляє ту чи іншу політичну силу. Таку систему виборів передбачає законопроект про новий виборчий кодекс, внесений мною в парламент ще в березні цього року", - наголосив Ігор Кріль.

Обговорити на форумі