друкувати


"Осінній рок" зігрівав просто неба (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-14 04:31:52
В суботу 10 жовтня в місті Коломия відбувся останній цього року концерт на відкритій сцені. В парку ім. Кирила Трильовського в цей день було гаряче, незважаючи на досить холодну погоду. Концерт тривав з 15 до 19 години.

"Осінній рок" проводився в Коломиї вперше, але планується, що він стане щорічним дійством. Головним організатором виступів був Дмитро Мельник. Всі учасники концерту відзначили серйозну технічну підготовку заходу. Спочатку планувалося провести концерт в якомусь приміщенні, але через певні обставини довелося виступати просто неба. Але були і промахи в організації, до яких учасники віднесли погану охорону приміщення, де зберігалися інструменти. Крім того, гурти, які приїхали з інших міст цілий день не мали де прихиститися та погрітися.

Погода цього дня була досить прихильною до всіх, хто брав участь в "Осінньому року". Було похмуро, але не дощило. Попри досить скромну рекламу дійства на концерт прийшло багато цінителів рок-музики. Вони весь час змінювалися, оскільки час від часу треба було десь зігріватися.

В концерті взяли участь такі гурти та виконавці: Asmodeus (м.Коломия), Амараніка (м.Львів), Aneurysm (м.Надвірна), Нейроз (м.Коломия), N.O.A.D.A (м.Коломия), Paracels (м.Коломия), Рок Дідорня (м.Коломия).

Якщо з коломийськими гуртами ми досить добре знайомі, то було цікаво більше дізнатися про львівський гурт "Амараніка". Він приїхав до Коломиї у складі трьох учасників: Діма Половінкін - гітара/вокал; Вася Яремчук - бас-гітара/бек-вокал; Тарас Дем'ян - ударні/менеджер. Група вже діє 2 роки.

Львів’яни відзначили високий рівень коломийських гуртів і з радістю на майбутні заходи запрошуватимуть їх до себе в гості. Зокрема, "Рок Дідорня" справила неабияке враження на юних музикантів. Наша публіка також сподобалася "Амараніці", тому що з перших акордів сприймала ту музику, яку створили хлопці. Загалом свято вдалося, і всі покинули осінній парк трохи замерзші, але задоволені.



Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі