друкувати


Про туризм по-діловому

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-09 03:20:47
В обласній бібліотеці для юнацтва презентували друге видання альманаху "Ділова Івано-Франківщина". Видавці наголошують, що основна частина рейтингового видання присвячена темі розвитку туризму на Прикарпатті.

Підбір матеріалів старанно проводили учасники проекту, попередньо отримавши рекомендації від обласної державної адміністрації та податкової адміністрації в області. Керівник проекту Георгій Соляник запевняє, що в книзі зібрано весь позитив про Івано-Франківщину, повідомляє ОТБ "Галичина".

Саме тому, що більшість матеріалів стосуються туризму на Прикарпатті, на презентацію альманаху запросили представників провідних туристичних операторів області, а також науковців, бізнесменів і студентів. Таким чином, переконаний пан Соляник, виникне більше можливостей залучити ділових туристів та інвесторів.

Професор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Микола Данилюк, який працював над матеріалами для альманаху, переконаний, що таке видання буде цікаве багатьом, тому сподівається, що співпраця науковців у проекті триватиме й надалі. Як і перше видання, "Ділова Івано-Франківщина" розповсюджуватиметься в державних установах, посольствах, міжнародних агенціях з метою популяризації інвестиційної привабливості нашого краю.

Обговорити на форумі