друкувати


Глава Секретаріату просить Уряд інформувати про використання коштів на Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-08 03:02:25
Глава Секретаріату Президента України Віра Ульянченко направила листи Віце-прем'єр-міністру Івану Васюнику та Виконуючому обов'язки Міністра фінансів Ігорю Уманському з проханням поінформувати щодо напрямів фактичного використання коштів, отриманих від розміщення облігацій внутрішньої державної позики для фінансування заходів з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

"Просимо до 9 жовтня 2009 року поінформувати Президента України та Національний банк України щодо напрямів фактичного використання залучених коштів", - йдеться у листах.

Глава Секретаріату нагадує, що відповідно до домовленостей між Міністерством фінансів, Національним банком України, а також комерційними банками, досягнутих на нараді у Президента України, 6 жовтня поточного року вперше відбулося розміщення облігацій внутрішньої державної позики для фінансування заходів з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

"Головною умовою продовження застосування відповідного механізму фінансування є дотримання вимог щодо цільового використання коштів, одержаних від зазначених запозичень", - наголошує Глава Секретаріату.

Обговорити на форумі