друкувати


Закиди Г.Москаля на адресу В.Балоги - маніпуляція

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-07 06:05:45
Сьогоднішня заява начальника кримської міліції Геннадія Москаля щодо охорони Віктора Балоги співробітниками Управління державної охорони є черговим прикладом інформаційної маніпуляції, вкинутої "Народною самообороною" у ЗМІ. Про це заявила прес-секретар лідера Єдиного Центру Юлія Єршова.

Вона підтвердила, що розпорядженням Президента України у період роботи В.Балоги на посаді керівника Секретаріату Глави держави було надано державну охорону. Президент не скасував своє рішення і після того, як В.Балога припинив працювати на Банковій, очевидно, маючи на те вагомі підстави. Термін дії розпорядження спливає наприкінці року.

За словами Ю.Єршової, наведена Г.Москалем сума, в яку нібито обходиться ця охорона, взята зі стелі і є явною спекуляцією. Прес-секретар звернула увагу, що Г.Москаль, як і організація "Народна самооборона", ніколи не переймалися доказовою основою своїх гучних і брехливих звинувачень, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

"Також неясно, в якій іпостасі на цей раз виступив Г.Москаль, оскільки його прес-служба в поширеному повідомленні величає його одночасно і народним депутатом, і міліціонером. Саме в цій дволикості може і критися головний задум цієї "качки" - створити шумовий ефект для прикриття грубого нехтування Конституцією і законами самим Г.Москалем. Як відомо, він продовжує поєднувати депутатські повноваження з іншою роботою. Єдиний Центр уже звертав увагу Голови Верховної Ради на необхідності негайного припинення такого суміщення. У будь-якому випадку, Г.Москаль не має морального права говорити про чесність і порядність, поки сам не підтвердить ці риси в собі", - зазначила Ю.Єршова.

Обговорити на форумі