друкувати


Продам дитину в доброму стані

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-24 03:36:12
Правоохоронці перевіряють факт продажу немовляти через оголошення по смс.

Інформація про надзвичайну подію, від якої справді стає моторошно, днями заполонила інтернет. Напередодні у мережі супутникового телеканалу "Інтер-плюс" з’явилося смс-повідомлення про те, що подружжя — 32–річний чоловік і 30–річна жінка — за 7,5 тисячі євро готове продати спільну дитину 2008 року народження.

Як розповіла старший інспектор зі зв’язків із громадськістю Дніпродзержинського міського управління міліції Алла Латиш, таке текстове повідомлення справді з’явилося в ефірі телеканалу. А правоохоронцям уже вдалося знайти власників стільникового телефону, з якого нібито й надійшло смс-повідомлення. "Парочка помічена у зловживанні "зеленим змієм". Окрім того, ці двоє людей не є подружжям, а лише співмешканцями", — розповіла пані Латиш.

Наразі міліціонери застерігають від передчасних висновків. Вони зробили запит на супутниковий телеканал, звідки мають отримати документальні підтвер¬дження дикого оголошення. До того ж горе-батьки можуть сказати, що просто... пожартували. Відтак довести юридично цей безмір буде складно.

Автор: Сергій ДОВГАЛЬ, "Україна молода"
Обговорити на форумі