друкувати


А.Яценюк: Хаос і бардак панують в Україні, а не демократія!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-21 05:26:59
Сьогодні з коломиянами мав зустріч лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Зі сцени перед міською ратушею гість звернувся до мешканців і гостей міста з короткою промовою про свою програму дій, про бачення ситуації в Україні, чітко окреслив шляхи виходу нашої держави з кризи. Згодом у процесі живого діалогу тривало спілкування аудиторії з гостем. Людей цікавили насущні, наболілі питання: про ціну на газ, про стрімку девальвацію гривні, про хижацьку приватизацію державних підприємств, про зміцнення позицій української мови, про армію, яка волає про допомогу, про підтримку української книжки, української пісні, українського виробника.

Арсеній Яценюк назвав єдиний рецепт виходу із кризи: діюча, сильна економіка. Не буває сильної валюти при слабкій економіці, це – взаємопов’язані речі. Способом запущення друкарського станка, який, до речі, з вересня минулого року уже надрукував понад 180 мільярдів гривень, економіку країни можливо хіба ще глибше загнати у кризу. Додаймо до цього ще й кредити Міжнародного валютного фонду, завдяки чому зовнішній борг держави сягнув близько 100 мільярдів доларів США – то про який вихід із кризи можна говорити?..

Люди в Коломиї ще довго б не відпускали столичного гостя, бо мали багато запитань. Але він поспішав – схожих зустрічей ще багато, і всюди люди бажають чути від політиків те, що їх задовольнить. Особливої уваги вартує відповідь пана Арсенія на запитання про те, чи стане для нього фінішем здобуття президентського крісла. Отже, він мовив: президентство – не фініш, а старт, і не тільки для нього, а для всієї країни…

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі