друкувати


Коломийщина: Районний штаб проконтролює підготовку до зими

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-18 04:27:50
Під головуванням першого заступника голови Коломийської райдержадміністрації Степана Стасюка відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю членів комісії та запрошених.

Заслухано стан підготовки підприємств комунальної, енергетичної, дорожньої служби та газового господарства району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2009-2010 років, інформацію про залучення сил та засобів на гасіння пожеж в Коломийському районі, розглянуто матеріали Годи-Добровідської сільської ради стосовно ліквідації наслідків пожежі, яка сталася 20 серпня 2009 року в господарстві гр. Мельничука Я.І. по вул. Грушевського, 64 в с.Годи-Добровідка, повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

Виходячи із заслуханих доповідей та реального стану підготовки служб району до роботи в осінньо-зимовий період, комісія вирішила сільським та селищним головам, начальникам відділу освіти І.Терлецькому, культури туризму райдержадміністрації Л.Федор, головному лікарю центральної районної лікарні І.Садов'як до 15 жовтня 2009 року завершити виконання першочергових заходів щодо підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років, затверджених розпорядженням голови райдержадміністрації від 28 травня 2009 року №207 "Про підсумки роботи житлово-комунальної галузі, закладів бюджетних установ в осінньо-зимовий період 2008-2009 років та завдання по підготовці їх до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років".

Районний оперативний штаб з питання житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури до роботи в осінньо-зимових умовах 2009-2010 років візьме під особливий контроль виконання термінів підготовки житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період. Рекомендувати голові райдержадміністрації виділити з резервного фонду районного бюджету кошти в сумі 20 тис. грн Мельничуку Я.І. для ліквідації наслідків пожежі, яка мала місце в с.Годи-Добровідка.

Обговорити на форумі