друкувати


Шість років — і злочин розкрито…

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-18 03:26:01
Тяжкий злочин з числа раніше вчинених розкрили співробітники Надвірнянського райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині. Розбійний напад на місцеву мешканку залишався у масиві так званих "глухарів" упродовж майже шести років.

Наприкінці вересня 2003 року на дорозі поміж двома сільськими населеними пунктами невідомий зловмисник напав на жінку, яка рухалася велосипедом у попутному напрямку. Заподіявши потерпілій два ножових поранення в область шиї та черевної порожнини, зухвалець силоміць заволодів велосипедом і грошима.

В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів правоохоронцям не вдалося встановити особу та затримати зловмисника. Утім, це не означало, що оперативники з цим змирилися. Мало минути шість років, щоб кропітка праця сищиків була винагороджена.

У рамках розслідування цієї справи було з’ясовано причетність до вчинення розбою мешканця сусідньої Чернівецької області. Щоправда, затримувати підозрюваного не довелося. На цей час він відбуває покарання за скоєння інших особливо тяжких злочинів.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі