друкувати


Путін: Назад в президентське крісло?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-14 04:25:58
Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін не виключає можливості повернення на пост Президента країни в 2012 році. Про це повідомив директор програм по Росії та Євразії Німецького товариства зовнішньої політики Александр Рар, який брав участь у зустрічі глави уряду РФ з членами Міжнародного дискусійного клубу "Валдай".

А. Рар сказав, що на цій зустрічі В. Путін "вперше дав сигнал про те, що серйозно обдумує можливість повернутися на посаду Президента у 2012 році".

"На мою думку, сьогодні Путін вперше за останній час дав сигнал суспільству, журналістам, що думає про це", - сказав політолог. "Він, відповідаючи на наші запитання, не сказав, що не повернеться, хоча така можливість у нього була. Думаю, що вперше через нас він такий сигнал дав", - продовжив А. Рар.

"Конкуренції з Медведєвим у нього немає і не буде", - навів слова В. Путіна політолог. За словами А. Рара, В. Путін сказав, що вони з Д. Медведєвим "з одного тіста, але вирішувати буде партія, керівником якої він є", повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі