друкувати


Коломийська ОПОРА навчатиме моніторингу органів влади

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-10 10:28:48
Людей, що прагнуть контролювати владу достатньо всюди і Коломия не виключення. Хтось хоче розпочати моніторинг влади, а хтось намагався його робити, але перші не можуть розпочати відстежувати діяльність влади, а другі – продовжувати. Все це пов’язано з одним – відсутність знань та навик громадського контролю.

Тому для подолання зазначеної проблеми Громадянська мережа ОПОРА готова поділитися власним досвідом та успішними практиками з тими, хто має серйозний намір контролювати органи влади. Для цього, на початку жовтня цього року, буде організоване одноденне навчання (тренінг), на якому учасники зможуть отримати необхідну інформаціно-практичну базу для ведення контролю за діями влади.

Навчання базуватиметься не на загальній теорії, а на успішних практиках які можна застосовувати в реальному житті. Крім того, навчання проводитиме тренер з практичним досвідом громадського контрою, а навчальний матеріал буде адаптований до місцевої специфіки.

Тренінг організовується в рамках комплексного проекту "Підвищення прозорості прийняття рішень та відповідальності чиновників" і організатори беруть на себе всі витрати пов’язані з ним.

Щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити анкету (розміщена на сайтах http://sektor-3.org/ і http://opora.org.ua/) та надіслати електронною поштою на i.marunyak@opora.org.ua або занесити особисто за адресою: м.Коломия, вул.І.Мазепи, 1. Більш детальніше можна довідатись за номером телефону 8 (097) 7290709.

Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Кінцева дата подання заявки - 30 вересня 2009 року, до 18 години.

Обговорити на форумі