друкувати


То ось хто організував кризу!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-08-12 03:14:33
Так уже повелося, що в усіх бідах ми звикли звинувачувати когось. Якщо не сусідів за кордоном, то... масонів. Мовляв, хто, як не вони, влаштував нинішню кризу!

Ці люди організувались у закриті клуби, члени яких і керують світом. Призначають уряди, ділять території, оголошують війни. Такий собі світовий тіньовий уряд...

Чи можуть такі твердження мати хоч якісь підстави? Це не вигадка. Масони з’явилися ще за царювання Соломона і називали себе братством. "Брати" були нащадками тих, хто зводив Вавилонську вежу, кинувши виклик Богові. Своє об’єднання вони називали "Вільні каменярі", а головною метою поставили собі світове панування.

За три тисячоліття структура братства не змінилася. Це така собі таємнича ложа обраних. Вони мають свою ієрархію — 33 рівні. Підступність у тому, що масони театралізували це "служіння". До двадцятого ступеня люди переконані, що служать шляхетним починанням, сповідують рівність, братерство, благородство. А насправді за всім стоїть вавилонська магія, далека від справжньої релігії. Її ще називають кабалою. З її допомогою масони й прагнуть захопити владу у світі. Існують землі, банки, навчальні заклади, що належать конкретним ложам. І до сьогодні у США жодну високу посаду, починаючи від мера, не обіймеш, якщо ти не масон. І так аж до рівня президента будь-якої країни. Не виняток Путін та Медведєв...

Ситуація з масонством у пострадянських країнах і США дуже різниться. В Америці масонство занепадає, а на пострадянському просторі воно переживає ренесанс. Ще у XVIII столітті масонство в Росії було дуже популярним. Сама мета — виховати еліту — притягувала людей у ложі. Процес "виховання" називали "роботою над диким каменем". А залежно від ступеня "обробленості каменя" масону надавали певний титул у ложі. Існували навіть жіночі ложі. Одна з них мала назву "Англійські амазонки". Вони обстоювали фемінізм і фінансову незалежність. Кажуть, що й нині у Росії та деяких країнах колишнього СРСР є аналогічні жіночі ложі. Але якщо раніше масонами були переважно представники верхівки суспільства, то тепер в ложі йдуть представники нижчих прошарків, які прагнуть вибитися в люди. Для них це шанс увірватися в еліту.

Чи справді існує світовий масонський монстр, який керує всіма процесами? Існує. Називається він Синедріон. До нього входить 70 так званих старців-мудреців. Їхні імена не відомі нікому. Існує ця ложа майже дві тисячі років, саме за її рішенням був розіп’ятий Ісус Христос... Усі президенти світу насамперед їдуть не до Вашингтона, а до Нью-Йорка і відвідують Мангеттен, де засідає Синедріон. Саме він затверджує кандидатів на пост президента. Усіх, крім лідерів мусульманського світу.

Для легшого керування світовими процесами вони створили транснаціональні компанії. Це і Міжнародний валютний фонд (МВФ), і Світова організація торгівлі (СОТ), і Євробанк (ЄБ). Діють просто. Надають кредити слабким країнам, вливаючи капітал у національні банки. А мало хто знає, що долар нині нічим не підтверджений — ні золотом, ні якоюсь іншою валютою. Друкує його приватна компанія, хоча мала б бути американською національною. Тільки уряд США заборгував їй уже декілька мільярдів.

Вливаючи капітали в банки тієї чи іншої країни, людей принаджують "золотим телям". Коли всі звикають до необмеженості кредитів, вони раптово приймають рішення про виведення свого капіталу. І тут же пред’являють боргові зобов’язання. "Якщо не можете їх виконати, — кажуть масони, — виконуйте наші умови!". А умови "чарівні": контроль за виборами, економікою та всіма сферами життя. Таким чином вони домагаються цілковитого контролю над державою.

Яскравий приклад — Аргентина. Після вступу її в СОТ жоден державний проект не був здійснений без дозволу МВФ та інших органів впливу Світового Порядку. За декілька років цю країну довели до банкрутства. А розробила програму повного знищення самостійної Аргентини професура Массачусетського технологічного інституту (один із мозкових центрів масонства).

Що потрібно для того, щоби стати масоном? В Америці це просто. Кожен, хто хоче робити кар’єру, певного дня розуміє, що мусить прийти до масонського центру, написати заяву, пройти ритуал і стати "благородним лицарем". І лише тоді він починає підніматися кар’єрними щаблями. Масони мають свої символіки, які зображають на одязі, документах, навіть на грошах. Зокрема, долар містить зображення зрізаної піраміди з оком. Це теж їхній символ. І валюта їхня. Під час зустрічі перед публічними виступами кладуть руку на серце. Таких "ораторів" підтримують усі присутні в залі масони. Їхню символіку можна побачити скрізь. Навіть правосуддя вершать з молотком у руці. Цей молоток — масонський символ земної влади. Його використовують Високоповажний майстер, Перший і Другий стражі Ложі під час проведення різних ритуалів. А найпоширеніший символ — піраміда. Вона часто наявна на лейбах різних фірм, власниками яких є масони. Та й у принципах їхньої діяльності відчувається вплив стародавніх містерій, ініціацій азіатської секти асасинів й ордену тамплієрів...

Тож тут справді є над чим задуматися.

Позиція духовенства. У 1930 році Російська Православна Зарубіжна Церква, якою тоді керував Митрополит Антоній (Храповицький), на Соборі у Карлових Варах офіційно наклала на масонство анафему як на душезгубне вчення. Всі інші канонічні Церкви своє ставлення не виявляють ніяк, замовчують.

До речі: Велика ложа України, як повідомляється на її офіційному сайті, була створена чотири роки тому в Парижі. Її освятили колеги з Франції та Австрії. До ВЛУ ввійшло п’ять лож, які діють у Києві, Харкові, Одесі та Львові. Три роки тому з’явилася ще одна ложа — в Івано-Франківську.

Автор: Ольга КУЩІЙ, "Експрес"
Обговорити на форумі