друкувати


Полегшення для водіїв: тимчасову реєстрацію спрощено

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-08-11 06:45:05
Скільки було говорено-переговорено про тимчасові реєстраційні талони! Спочатку їх не обов’язково було мати. Потім ці талони стали обов’язковими, що зумовило черги у відповідних установах і невдоволення водіїв. Згодом талони знову стали необов’язковими, але бажаними. Нарешті – полегшення для тих, хто за кермом.

- У зв’язку із внесенням змін до чинних нормативно-правових актів, що стосуються порядку оформлення документів на право експлуатації транспортних засобів, - повідомляє начальник відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи міста Коломия Микола Михайлюк, - та з урахуванням звернень громадян, Департамент Державтоінспекції МВС України прийняв рішення щодо спрощення порядку оформлення у реєстраційних підрозділах ДАІ тимчасових реєстраційних талонів на право керування транспортними засобами за заявами власників та зменшення вартості зазначених операцій.

Зокрема, вартість отримання вказаного талона не перевищує тепер 75 гривень. Сюди включено безпосередньо вартість талона, послуги за огляд транспортного засобу (11 гривень), та оформлення реєстраційних документів (15 гривень). Що важливо – експертне дослідження транспортних засобів проводитиметься тільки у випадках встановлення явних ознак зміни, знищення або фальсифікації ідентифікаційних номерів агрегатів автомобіля.

Автор: Артем ЖМУТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі