друкувати


Що подарувати нареченому, щоб не зірвати весілля?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-07-20 05:03:56
Часом для самої близької людини дуже важко вибрати подарунок. Іноді тому, що хочеться подарувати весь світ, а треба щось вибрати в магазині... А що можна вибрати в цьому самому звичайному магазині для самої особливої, самої незвичайної і дуже коханої людини? І ще так страшно засмутити його... Подумаємо разом!

Щоб не образити свого нареченого і принести йому задоволення подарунком, достатньо згадати про те, що йому подобається, про що мріє, що йому необхідно. Адже Ви не раз гуляли з ним по магазинах, і, швидше за все, він натякав або навіть показував, що йому хочеться отримати. Так Ви самі чудово знаєте, що йому потрібно! Згадайте про його милий костюм з тією самою сорочкою, яку вибирали для нього в минулий раз. Щось не вистачає? Доповніть аксесуарами! Вибір - широкий, віддайтеся своєї фантазії!

Однак, не всі чоловіки люблять отримувати такі подарунки, тоді треба подумати про інші варіанти.

Він небайдужий до комп'ютерів? Можна доповнити його чудо техніки чимось особливим, але тільки якщо Ви добре в ньому розбирається. І не всі продавці комп'ютерних магазинів зможуть підібрати те, що сподобається Вашому коханому. З іншого боку, існують такі ґаджети, розуміння роботи яких особливо не потрібно: вони однозначно пригодяться або просто будуть приємним доповненням до його "залізного друга". Наприклад, можна подарувати ілюмінацію для клавіатури, USB-пилосос, підставку для кавової чашки або навіть рукавички з підігрівом від комп'ютера. "Чи варто дарувати комп'ютерні ігри?" - Запитаєте ви. Хочете, щоб він більше уваги приділяв Вам, лягав у постіль разом з Вами, спілкувався перед сном? Тоді ігри в жодному разі не даруйте! Ніяких playstation'ів! Він не зможе відволіктися, поки не пройде рівень, потім другий, третій... Ні! Краще - вечори удвох. Хоча... якщо він і так багато часу сидить за комп'ютером і не дуже прагне змінити свій розпорядок дня, подаруйте йому приставку Nintendo Wii. За цими іграми не засидишся, хороша заміна тренажеру і ранковій зарядці, а значить, в пригодиться не тільки нареченому, але і Вам.

Що ж ще можна подарувати?! Йдемо далі. Коли ви гуляли на минулих вихідних, він натякнув, що незабаром буде черговий матч його улюбленої команди чи розповів про концерт, на якому хотів би опинитися. Зробіть йому подарунок: сходіть разом на матч або запросіть його в спорт-бар, купіть квитки на концерт його улюбленої групи. Повірте, він буде Вам вдячний, і, може, навіть здивований настільки незвичайним подарунком. І вже точно не буде сумніватися у виборі Вас, як супутниці свого життя

Нічого такого не говорив? А чи не проходите ви повз парфумерно-косметичний магазин? Заходьте! На цей раз не для себе, а для нього, коханого. Знайдіть парфум, який Вам приємний і підходить до образу Вашого чоловіка. Не хапайте новинки: може, вже щось випробуване сподобається йому більше. Зараз поширюється і косметика для чоловіків, але якщо Вашого нареченого не можна назвати "метросексуалом", який ретельно доглядає за своєю шкірою, то краще косметику взагалі не дарить - може образитися. І ні в якому разі не біжіть за дезодорантом та лосьйоном для гоління: - це йому встигнуть подарувати колеги по роботі.

Ну що, парфумерний обійшли? Насамкінець, можна і себе улюблену порадувати якою-небудь покупкою і, підбадьореною, йти шукати подарунок нареченому далі.

Існує усталена думка, що найкращий подарунок - це книга. Банально? Анітрохи! Хороша, потрібна книга сподобається йому. Читаючи на відпочинку або користуючись по роботі, він буде із задоволенням і вдячністю згадувати про того, хто її подарував. Ви хочете цього?

Навіть з поширенням Інтернету, де можна знайти та завантажити все, що завгодно, подарувати музику або фільм - доречно. Пройдіться по магазинах, і побачите самі різні збірники, які Він буде слухати із задоволенням. Або беріть диск з фільмами, в яких грає його улюблений актор, актриса. Звичайно, краще купити ліцензійний. Навіть не тому, що "це законно", а тому, що ймовірність взяти фільм, записаний в поганій якості, набагато менша. Ви ж і самі не любите дивитися фільми, зняті "з ганчірки"?

А чи не придбав Ваш улюблений недавно новий телефон або, може, натякав, що йому потрібно що-небудь до старого? Так? Тоді подаруйте йому гарнітуру! Гарний і, головне, корисний подарунок. Він доповнить імідж Вашого чоловіка.

Є магазини, в яких продаються самі незвичайні подарунки. Ось, наприклад, радіо для душу. Може, і Ви про нього мрієте? Так приємно співати в душі! Та й з ранку буде простіше прокинутися (обом, між іншим!)

Відомо, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Влаштуйте йому романтичну вечерю. Дві свічки, добре вино, приємна музика і чарівна Ви. Такі вечері зближують і допомагають обом відпочити, згадати чудові моменти вашого, тепер вже спільного, життя.

Ну а якщо Ви не змогли нічого знайти, не впадайте у відчай. Напевно, у нього є свій wishlist (список бажань) в Інтернеті. Як знайти цей список? Краще ненав'язливо довідатися у нареченого. А якщо дізнатися не виходить? Відкрию секрет: введіть в пошукову систему його адресу електронної пошти або ICQ. Але - увага! - Будьте готові до того, що крім "списку бажань" подарунків, можете побачити ще багато іншого ...

У будь-якому випадку, даруйте - з любов'ю. І не забувайте говорити про те, наскільки він дорогий Вам. Запевняю, це - те, що він дуже хоче почути. Удачі та сімейного щастя!

Джерело: Всеукраинский свадебный портал
Обговорити на форумі