друкувати


The Times: Для чого потрібні жінки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-07-17 03:43:00
The Times склала список зі 101-єї корисної властивості жінки. Відповідно, лише жінка може знайти у чоловічій зовнішності щось, що вартує компліменту, а також може бути британською королевою.

Як зазначають журналісти видання, якби жінки не займалися шопінгом, десятки тисяч дітей у країнах, що розвиваються, сиділи б без роботи. До того ж, на думку видання, лише жінка може застосовувати унікальні штурманські методи при водінні автомобіля, і промовляти фрази на подобу Ні, не в цю ліву сторону, в іншу.

"Лише жінка прекрасно виглядає у маленькій чорній сукні і відчуває геїв за версту. Рятує планету шляхом придбання екологічно чистого туалетного паперу, звеселяє літо у місті і зауважує сліди губної помади на твоєму комірці", - пише чоловіча половина редакції The Times.

Інші корисні властивості жінок, зауважені виданням:

- без жінок Х'ю Грант і Колін Ферт не знімалися б у кіно, а юристи, що спеціалізуються по розлученнях збідніли б; італійцям не було б кого щипати;

- жінка знає, як спілкуватися з тваринами, рослинами і немовлятами та коли потрібно поміняти постільну білизну;

- жінка завжди поправить чоловікові краватку-метелик і купить йому нові труси і шкарпетки;

- жінка запобігає чоловічому ранньому старечому слабоумству, змушуючи чоловіка здогадуватися, за яку легку недбалість вона сердиться щоденно;

- жінка є необхідним знаряддям для щорічних змагань з перенесення дружин, які відбуваються у Фінляндії;

- жінка витрачає на мілірування доволі багато, щоби чоловікові не було соромно потішити себе новим iPhone;

- без жінок не продовжувався б людський рід, - підсумовує видання.

Зауважимо, нещодавно The Sunday Times написала про можливі наслідки того, що вчені навчилися створювати сперматозоїди зі стовбурових клітин і про те, що без чоловіків у житті обійтися не можливо, повідомляє Новинар.

Обговорити на форумі