друкувати


Іграшки, які працюють на енергії сонця і води

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-07-07 12:39:53
Ідея використання водню в якості джерела енергії останнім часом активно використовується конструкторами при проектуванні і виробництві транспортних засобів, і ось тепер добралася і до індустрії дитячих іграшок.

"H2Go Fuel Cell Car" є гібридним електричним водневим автомобілем на радіоуправлінні, призначеним для дітей. Виробники вважають, що даний пристрій допоможе сформувати з раннього дитинства уявлення про перетворення енергії сонця і води в механічну і електричну енергію. Рекомендована для дітей від 8 років, іграшка буде цікава й дорослим. Адже H2GO - результат п'яти років наукових досліджень у сфері управління енергією та технологій отримання енергії з поновлюваних джерел, повідомляє Новости технологий.

Оцінений в $147, комплект включає сонячну батарею, водневу станцію, пульт дистанційного керування без батарей, гібридний електричний водневий автомобіль і інструкцію по заправці та використанню, в якій чітко прописано використовувати іграшку тільки під наглядом дорослих. Адже воднева станція виробляє досить небезпечний, з точки зору займання, водень.

Обговорити на форумі