друкувати


В.Ющенко: Значна частина кандидатів матимуть серйозну ахіллесову п'яту

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-23 07:53:51
Президент України Віктор Ющенко прокоментував поточну економічну та політичну ситуацію, а також окреслив своє бачення ефективних кроків, які б привели до політичної стабільності та відновили економічний розвиток.

У цьому контексті Глава держави, зокрема, наголосив на необхідності прийняття змін до Конституції, проект яких він направив до парламенту і готовий запропонувати на обговорення нації, повідомляє Прес-служба Президента.

Віктор Ющенко також оцінив значення майбутньої кампанії з виборів Президента України. "Вибори, які будуть в Україні, це вибори, які вирішують не лише внутрішнє питання формування української влади. Вони матимуть вплив і на визначення ряду ключових геополітичних моментів. Дискусія іде про одне - де буде Україна - чи в Європі, чи в Азії; чи перемагає європейська політика, чи з України знову будуть робити колонію", - сказав він.

Окремо Президент оцінив вплив зовнішнього фактора на виборчу кампанію. "Прикро, що значна частина кандидатів, включаючи прем'єр-міністра, матимуть серйозну ахіллесову п'яту - здатність ігнорувати ключові пріоритети національного розвитку і державного становлення", - сказав Президент.

Обговорити на форумі