друкувати


Не платиш, геть з потяга – на ходу…

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-22 04:41:52
Вагітна жінка загинула у наслідок того що була викинута з потяга двома поліцаями, після того як відмовилася оплатити проїзд. Сталася ця подія у районі Лакімпур (Lakhimpur), у індійському штаті dell'Uttar Pradesh, повідомляє Corriere della Sera.

Кавіта, так називалася жінка, піднялася на потяг разом зі своїм чоловіком і трирічною донькою. Чоловік разом зі звичайним багажем завантажив до вагона також і велосипед. Через кілька хвилин після відправлення до родини підійшли двоє поліцейських, і зажадали за перевезення велосипеда оплату у сумі 100 рупій (приблизно 2 євро). Не маючи всієї суми Кавіта запропонувала поліцаям банкноту вартістю 5 рупій. Після цього поліцаї накинулися на жінку і викинули її з потяга, що мчався на повній швидкості, внаслідок чого жінка, котра була вагітною, загинула.

Після цього інциденту, родичі потерпілої і їх друзі знайшли винуватців і добряче їх побили. На даний час поліцаї знаходяться у шпиталі. Проте зразу після того як їх випишуть, ці двоє будуть доправлені до в'язниці. Так заявив у своєму інтерв'ю для Times of India, один з поліцейських функціонерів.

Автор: Семен САФАТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі