друкувати


Підсумки "Нересту 2009"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-22 11:38:07
На Івано-Франківщині завершено операцію "Нерест", яку проводять з метою здійснення державного контролю за станом охорони рибних та інших водних живих ресурсів у зв’язку з настанням нерестового періоду.

Виконання заходів в рамках операції покладене на Головне державне управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Івано-Франківській області, Державну екологічну інспекцію в області, обласне управління лісового та мисливського господарства, обласне виробниче управління по меліорації і водному господарству та Управління МВС в області, повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції в області.

В ході проведення спільної операції реалізовувався план заходів по боротьбі з браконьєрством та недопущенням забруднення рік та інших водойм у нерестовий період.

В рамках "Нересту" проведено 52 рейди по боротьбі з браконьєрством та іншими порушеннями природоохоронного законодавства на річках області. Виявлено 42 порушників правил рибальства, яких оштрафовано на загальну суму 1507грн. Держекоінспекцією перевірено якість стічних вод на 10 промислових об’єктах, які скидають стічні води у водойми; за виявлені порушення складено протоколів на 9 осіб, накладено штрафів на суму 765гривень, нараховано 3 914 гривень збитків.

Обговорити на форумі