друкувати


Прикарпатська міліція подбає про безтурботний відпочинок школярів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-12 12:28:07
Очікується, що в дитячих оздоровчих таборах на Івано-Франківщині протягом літа відпочинуть понад 2 тисячі дітей з усіх регіонів держави. На сьогодні до їхніх послуг підготовлено інфраструктуру і програму відпочинку в 13 відпочинкових закладах.

Як і в минулі роки, протягом усього оздоровчого сезону прикарпатська міліція у межах своєї компетенції приділятиме значну увагу питанням щодо забезпечення належного громадського порядку у місцях відпочинку дітей, їх безпеки під час екскурсійних подорожей. З початку червня правоохоронці вже проводять відповідні профілактичні заходи, спрямовані на запобігання вчинення правопорушень та злочинів поблизу дитячих таборів.

У кожному із закладів організовано цілодобове чергування працівників міліції, відтак дітлахи можуть почуватися у повній безпеці. Своєю чергою, співробітники підрозділів кримінальної міліції у справах дітей запланували чимало заходів, спрямованих на те, щоб під час безпосереднього спілкування із школярами донести до них переваги здорового способу життя і, навпаки, згубного впливу алкоголю, цигарок чи наркотичних засобів. Крім того, у гості до дітей завітають працівники міліцейських служб, якими найбільше цікавляться підлітки.

Зокрема, про свої службові будні поділяться враженнями співробітники спецпідрозділів "Беркут" і "Грифон", фахівці кінологічної служби, державтоінспектори. До слова, за кожним оздоровчим табором служба ДАІ закріпила екіпаж дорожньо-патрульної служби, який супроводжуватиме екскурсійні поїздки.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі